Poker på nett

Oppdateres

Spille poker på nett

Det er alltid slik at når man gjør en handel på nett innebærer det også en risiko. Når du gir ut ditt kredittkort-informasjon til en nettside bør du være sikker på at det er i trygge hender. Det gjelder for alt fra når du skal handle på en nettbutikk, betale for en tjeneste og også når du skal spille poker online. Her kan du lese mer om hvordan spille poker på nett sikkert.

Husk at du også har muligheten til å betale for tjenester på nett med såkalte prepaid-betalingsløsninger. Det betyr at du kan kjøpe en ladekode i butikken og denne fungerer som et påfyllingskort som du kan gjøre innskudd med. De selges ofte på 7-Eleven og Narvesen. Et eksempel på dette er Paysafecard.

Med Paysafecard får du følgende fordeler:

  • Optimal sikkerhet gjennom prepaid-prinsippet
  • Du trenger verken oppgi personopplysninger eller bank- og kredittkortinformasjon når du betaler på nettet
  • Fås på 450.000 utsalgssteder verden over
  • Tusenvis av nettbutikker godtar paysafecard

Ønsker du likevel å betale med kredittkortet når du spiller poker online finnes det hundrevis av pokersider som er velkjente og trygge. De fleste anerkjente sider viser også en logo fra eCogra, TRUSTe eller en annen sertifiseringsmerke. Sikre pokersides kan gjennkjennes med at når du utfører et innskudd vil du se en hengelås nederst i høyre hjørne av nettleseren som indikerer at området har en sikker tilkobling.

Spille sikkert

Et trygt og sikkert passord er viktig. Ideelt sett skal et passord være på minst åtte tegn og helst inneholde både en stor bokstad, tall og gjerne et annet spesialtegn. Og husk å aldri oppgi det til noen som spør om det, selv når de hevner å være fra pokerrommet du bruker å spille på. Ansatte eller moderatorer på et pokerrom vil aldri ha behov for ditt passord

Pin It on Pinterest

Share This